فیلتر محصولات logo
مرتب سازی بر اساس
  • 487 کالا
مرگ رفیق رئیس جمهور - اثر آلن مابانکو - انتشارات نیلوفر
مرگ رفیق رئیس جمهور
مولف:  آلن مابانکو
مترجم:  مهدی غبرایی
سال چاپ:  1400
تعداد صفحه:  219
9786226654982
دسته محصول:
مردی که هفتاد سال دنیا را فریب داد - اثر ادوارد جی اپستین - انتشارات نیلوفر
مردی که هفتاد سال دنیا را فریب داد
مولف:  ادوارد جی اپستین
مترجم:  حسن کامشاد
سال چاپ:  1377
تعداد صفحه:  494
9789651177149
دسته محصول:
مرتب سازی بر اساس

انتشارات نیلوفر

زمان تأسیس و تاریخچه

«نشر نیلوفر» در سال ۱۳۵۶ تأسیس شد. فروشگاه اصلی این نشر واقع در خیابان انقلاب می‌باشد و وب سایت چی بخونم مرجع مناسبی برای آشنایی و خرید کتاب های نشر نیلوفر است. نشر نیلوفر، نامش را از گیاهی خُود رو گرفته که به سختی رشد می‌کند؛ گل‌های نیلوفر در تاریکی شب بسته می‌شوند و در آفتاب، شکفته. نیلوفر آبی خودش را از تاریکی بیرون می‌کشد تا به روشنایی برسد. «محمد کریمی زنجانی» در نشر نیلوفر سمت مدیر اجرایی را دارد.

 

حوزه فعالیت انتشارات نیلوفر

حوزه کلی فعالیت نشر نیلوفر، ادبیات می‌باشد. اما در کنار آن چاپ کتاب‌های «فلسفی»، «تاریخی»، «سیاسی» و «اجتماعی» هم در رزومه کاری این نشر به چشم می‌خورد. نشر نیلوفر تاکنون از نویسندگان بزرگی مانند «لئو تولستوی»، «جورج اورول»، «ویرجینیا وولف»، «آلبر کامو»، «هاروکی موراکامی»، «آرتور شوپنهاور» و بسیاری دیگر کتاب هایی چاپ کرده.

آثار این نویسندگان توسط خیلی از نشر‌ها برای ترجمه و چاپ انتخاب می‌شوند که غالباً با شکست مواجه شده و چندان بین مخاطب دیده نمی‌شوند؛ اما نشر نیلوفر با ترجمه خوب و توجه به کیفیت کاغذ و طراحی جلد و سنجش کتاب از همه زوایای موجود، توانسته جزء اولین انتخاب‌های هر فرد کتابخوان باشد.

از انتشارات نیلوفر در حدود هفتصد کتاب چاپ شده است. کتاب های «جنگ و صلح»، «نقد ادبی با رویکرد روایت شناسی»، «انتظار»، «۱۹۸۴»، «طاعون»، «اسطوره سیزیف»، «جستارهایی در باب عشق»، «خانم دلوی»، »کافکا در کرانه«، «بیگانه»، «در باب حکمت زندگی»، «مائده‌های زمینی» و «مائده‌های آسمانی» بخشی از مهم ترین کتاب‌های نشر نیلوفر هستند.

 

دسته بندی های انتشارات نیلوفر

دسته بندی کتاب‌های نشر نیلوفر به شرح زیر می‌باشد:

«فیلمنامه»، «رمان و داستان کوتاه»، «زبان»، «تئاتر و سینما»، «ادبیات ایران و جهان»، «زندگی نامه»، «فرهنگ و واژه نامه»، «تاریخ»، «شعر»، «اسطوره و اسطوره شناسی»، «سیاست» و «اقتصاد»، «فلسفه»، «درباره ادبیات و نقد ادبی»، «هنر»، «معماری، موسیقی» و «نقاشی».

بیشتر